Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Marime incaltaminte
Culori
Marimi imbracaminte

Gel impregnant pentru încălțăminte McNett Revivex Care Gel 117ml

Preț cu TVA: 43 RON
Greutate: 0.117 kg
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: 36260
Producător: McNett GearAid
 

   Gel impregnant pentru încălțăminte McNett Revivex Care Gel 117ml

    In prezent, doar produsele bazate pe fluorocarbon se folosesc pentru a curata incaltamintea cu membrana GORE-TEX. Gelurile si cremele obisnuite contin uleiuri (grasimi) fapt pentru care acestea nu ar trebui folosite pentru incaltamintea de hiking. Aceste geluri înmoaie excesiv pielea, care devine foarte sensibila la socuri mecanice si tinde sa se deformeze, indepartandu-se de forma originala. In plus, grasimile din aceste geluri dauneaza finisajului hidrofobic al incaltamintelor. Preparatele pe baza de ceara modifica in majoritatea cazurilor culoarea aparenta a echipamentului dîndu-i strălucire si o nuanță mai închisa dupa aplicare.

    Revivex Care Gel este eficient pe o perioada indelungata, acesta aplicandu-se odata la 14 zile. Produsul mentine aparenta mata a materialului, dar dă o nuanta usor inchisa pielii. Acesta se poate aplica pe incaltaminte umeda, lucru care imbunatateste saturatia  la nivelul stratului de suprafata al incaltamintei.

   Cu acest gel puteți curăța orice încălțăminte din piele, inclusiv espadrilele de escaladă.

    Instructiuni: Este de preferat aplicarea pe incaltamintea umeda, deoarece acest lucru faciliteaza puterea de penetrare a produsului in stratul de piele. Este ideal sa aplicati gelul cu mana goală, deoarece pielea umana nu  absoarbe gelul, astfel putem sa il aplicam uniform, ca si cand am foslosi o lavetă. Incaltamintea poate fi folosita de indata ce stratul de gel aplicat este uscat. Aceasta uscare poate dura cateva ore, fapt pentru care se recomanda aplicarea gelului seara si uscarea acestuia pe perioada noptii.

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse