Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori

Set pentru spălarea articolelor cu puf Grangers Down Wash Kit

Preț cu TVA: 78 RON
Greutate: 0.5 kg

RemoveAdd
Cod produs: 820165
Producător: Grangers
 

Set pentru spălarea articolelor cu puf Grangers Down Wash Kit

Detergent special pentru îmbrăcăminte cu umplutură de puf, care nu elimină ceara naturală de pe suprafața pufului sau penelor. Firele subțiri din puf își păstrează starea lor naturală și nu se lipesc una de alta. Spălatul recondiționează puful care și-a pierdut din volum în decursul timpului. Tratamentul antibacterian sistează mirosulrile neplăcute care pot apărea în puful care stă.

Utilizare:

  • Pune îmbrăcămintea sau sacul de dormit în mașina de spălat cu toate fermoarele și scaiurile închise.
  • Agită conținutul foarte energic și suficient de mult, după care toarnă cantitatea prescrisă în recipientul pentru detergent, poți utiliza detergentul între 30-86 grade °C.
  • Pentru spălatul cu mîna, folosește apă la temperatura corpului și clătește cu apă curată. Detergentul Grangers se poat utiliza de la 30°C, folosind acest produs economisești energie și protejezi natura.
  • Centrifughează produsul spălat până când se usucă, folosește uscător, dacă este permis pe eticheta articolelor de îmbrăcăminte. Pune în uscător mingile, în timpul rotațiilor acestea afână puful adunat sau cocoloșit.

Produs ecologic aprobat de Bluesign.

Setul conține un detergent pentru puf, de 300ml și două mingi pentru afânarea pufului.

Citește aici un articol complet referitoare la spălarea articolelor cu puf, iar aici un articol despre sacii de dormit (cu puf sau umplutură sintetică).

 
Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse