Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
Marimi imbracaminte

Pantaloni Black Diamond Dawn Patrol Hybrid Wm's

Preț cu TVA: 1400 RON
Greutate: 0.49 kg
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: AP741051 0003 M
Producător: Black Diamond
Informații produs
Culori:Gri
 
 
Pantaloni Black Diamond Dawn Patrol Hybrid 
 
Pantalonii Dawn Patrol sunt concepuți pentru a merge în drumeții de dificultate medie sau mare. Ei utilizează tehnologia BD.dry impermeabilă si respirabilă în zonele cheie, alături de o țesătură softshell respirabilă, utila celor care sunt predispusi la supraîncălzire.
 
Pantalonii Dawn Patrol vă oferă exact ceea ce aveți nevoie într-o zi tura — performanță și libertate în urcare și siguranță în coborâre. 
 
Orificiile de aerisire cu fermoar lateral adaugă reglare temperaturii corpului. Cele două buzunare de pe coapsă - unul fiind un buzunar dedicat pentru depozitarea lanternei - și unul mai mic, sus, pe șold, dreapta, ambele vă permit să depozitați elementele esențiale pentru orice ieșire în natura.
 
Au și un reflector RECCO integrat, ce adaugă pantalonilor de zăpadă, siguranța în caz de avalanșa, în timp ce patch-urile protejează împotriva marginilor schiurilor și a vârfurilor cramponelor.
 
Există și o banda elastică la bază, ideală pentru cambrare, iar manșetele au închidere dublă prin apăsare pentru a găzdui atât ghetele de tura, cât și de drumeție.
 
Centura integrată oferă ajustarea taliei, fiind compatibilă cu bretele.
 

Caracteristici:

  • Material - BD.Dry Stretch Nylon
  • Greutate - 490 g

Cele mai vizitate produse