Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei

Ghidul cumparatorului - Ochelari

                                                      

Goggle(acum GOG), principala firma de la care va oferim ochelari de soare si de schi, grupeaza ochelarii astfel:

 

1. Colectia de ochelari de soare   

   - codurile incep cu litera E – ochelari de soare de vara

   - codurile incep cu litera T – ochelari de soare de iarna; in aceasta colectie, ramele ochelarilor au burete sau spuma (foam); la unele modele buretele este atasat pe o pe o rama detasabila.

 

     Ochelarii de soare pot fi folositi la toate sporturile in aer liber, alergare, bicicleta, drumetii, ture pe munte, schi. Forma lor adaptata fetei confera confort, iar bareta elastica a unora dintre modele, care poate inlocui bratele ochelarilor, le confera stabilitate in miscare.

 

2. Colectia de ochelari de schi - codurile care incep cu litera H

 

 

Categorii de lentile

Categoria 4 – pentru soare foarte puternic – transmisia luminii 3-8%; se folosesc la altitudini mari sau pe ghetari; nu se pot folosi de catre soferi

-    Categoria 3 – pentru soare puternic - transmisia luminii 8-18%

-    Categoria 2 – pentru lumina solara medie - transmisia luminii 18-43%

-    Categoria 1 – pentru lumina solara slaba - transmisia luminii 43-80%

Categoria 0 – pentru lumina solara foarte slaba, zi innorata - transmisia luminii 80-100%

 

Ochelarii de soare Goggle sunt fabricati in intregime din fibra de carbon, Polycarbonat. Acest lucru se noteaza pe specificatiile tehnice cu PC.

-          Ramele Goggle din Polycarbonat sunt usoare si rezistente. O parte dintre modele au ramele din Grilamid, un Polycarbonat folosit pentru executarea ochelarilor pentru sport, cu flexibilitate si durabilitate marita. Codificarea pentru Gilamid este TR-90

-          Lentilele Goggle din Polycarbonat sunt usoare, dure si cu rezistenta mare la zgarieturi.. Datorita stratificarii materialului lentilelor, acestea sunt subtiri , iar distorsiunea imaginii este eliminata.

 

Tehnologii GOG

 

Lentilele din policarbonat sunt ușoare și rezistente la zgarieturi sau deteriorări.  

Datorită caracterului multilayer, grosimea lentilei este ideală ,

pentru a elimina riscul unei deformări sau a defectelor vizuale.

  

Lentilele POLARIZATE blochează strălucirea iritantă cauzată de reflectia luminii de pe suprafețe plate, cum ar fi asflatul, apa sau zăpada.

Aceste lentile avansate sunt alegerea perfectă pentru orice activitate în aer liber, în timpul zilelor însorite. De asemenea, lentilele cu filtru polarizat îmbunătățesc claritatea vizuală și contrastul culorilor, oferind astfel confort vizual  datorită unui nivel mai mare de relaxare al sistemului ocular.

 

O îmbinare inovativă dintre tehnologia fotocromatică si polarizată pentru a oferi confort vizual superior în condiții meteo diferite. Lentilele POLARMATIC se adaptează automat la condițiile de lumină sub influența radiației solare, variind de la cat. 2 la cat. 3.

În același timp , lentilele blochează strălucirea iritantă cauzată de reflectia luminii de pe suprafețe plate, cum ar fi asflatul, apa sau zăpada.

Lentile fotocromatice care se adaptează automat condițiilor de lumină.

Lentilele fotocromatice TRANSMATIC  se adaptează sub influența radiaților solare de la cat. 1 la cat. 3 , garantând confort visual permanent în condiții diferite.

  

Lentile fotocromatice cu color mirror coating( efectul de oglindire), care se adaptează automat condițiilor de lumină.

Sub influența radiației solare, lentilele fotocromatice cu învelișul CHROMATIC variază de la cat. 1 la cat. 3 , iar efectul de oglindă oferă o protecție UV adițională.

        

Lentile dedicate activităților sportive, datorită tehnologiei HDX G-LENS care crește contrastul culorilor pentru a îmbunătății confortul și acuratețea vizuală.

Facilitează identificarea detalilor din mediul înconjurător pentru o performanță sportivă mai bună și nivel de siguranță ridicat. Lentilele HDX maximizează experiența vizuală în orice fel de sport în aer liber.

Înveliș special creat pentru a respinge apa de pe suprafața lentilelor.

Acesta face ca apa care vine în contact cu lentila să se formeze în picături care alunecă/se șterg cu ușurință, fără a cauza distorsionări vizuale. 

De asemenea, lentilele cu înveliș HYDROPHOBIC sunt anti-statice ( nu atrag praful ).

Ramele din Policarbonat sunt extrem de ușoare și rezistente la deteriorări mecanice.

Materialul TR90 Grimlamid este cunoscut pentru  felixibilitatea crescută și durabilitatea excepțională. De asemenea, ramele din acest material sunt extrem de ușoare și hipoalergenice.

HEAD-FIT este soluția tehnică pentru a ajusta rama ochelarilor la formele individuale ale purtătorilor. Suportul pentru nas și capetele ramei sunt create din materiale inteligente care iși amintesc și păstrează forma, pentru o potrivire ușoară și precisă.

FOG BLOCK G-LENS - Înveliș hidrofilic îmbinat permanent pe partea de interior a lentilei pentru a oferi proprietăți care minimalizează încețoșarea.

Lentilele cu FOG BLOCK G-Lens necesită îngrijire specială – învelișul trebuie protejat de praf, mizerie etc.

Lens Change G-system – unele modele au lentile de schimb, adaptate la mai diferite conditii de vreme; totodata aceste modele au hard case inclus (toc pentru ochelari, din material rigid, cu inchidere cu fermoar)

UV Protection lens – lentile cu protectie impotriva radiatiilor UV daunatoare, caracteristică tuturor lentilelor GOG

Cele mai vizitate produse