Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei
Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei
Filtre produse
Card cadou

Alege varianta

Preț cu TVA: 100 RON
Cod produs: GFT100

RemoveAdd
 

   Card cadou

Daca doriti sa faceti cuiva un cadou, dar nu stiti ce produse sa alegeti, cumparati un card cadou. 

   Variante:

 • 100 lei
 • 150 lei
 • 200 lei
 • 500 lei

   Condiţii de utilizare
1. Cardul cadou poate fi utilizat pentru achiziţia oricăror produse din oferta noastra, inclusiv a celor aflate în promoţie sau alte oferte speciale. 
2. Cardul nu este nominal, ci este transmisibil.

3. Cardul cadou poate fi folosit o singură dată, într-o singură tranzacţie. Valoarea produselor achiziţionate trebuie să fie egală sau mai mare decât valoarea înscrisă pe card. În cazul în care valoarea cumpărăturilor depăşeşte valoarea nominală a cardului, diferenţa va fi achitată prin orice alt mijloc de plată acceptat în magazinele noastre.

4. Dacă o personă deţine mai multe carduri cadou, acestea pot fi cumulate pentru o singură tranzacţie.
5. La achiziţiile cu card cadou nu se oferă rest.

6. Cardul cadou nu poate fi folosit pentru a achiziţiona un alt card cadou.
7. Soldul cardului cadou nu poate fi transferat sau răscumpărat.
8. Contravaloarea cardului nu poate fi restituită nici achizitorului iniţial şi nici deţinătorului ulterior.
9. Cardul cadou este valabil 6 luni de la data achiziţionării, pentru o singură tranzacţie. După expirarea perioadei de valabilitate, cardul cadou nu mai poate fi utilizat pentru achitarea contravalorii produselor achiziţionate. După expirarea perioadei de valabilitate, soldul cardului cadou este considerat pierdut; posesorul cardului cadou are întreaga responsabilitate în legătură cu expirarea perioadei de valabilitate, nefiind îndreptăţit la nici un fel de despăgubire din partea noastra. 

10. Cardul cadou este un produs la purtător, nenominal, fiind transmisibil prin simpa remitere de la o persoană la alta, responsabilitatea utilizării acestuia revenindu-i exclusiv posesorului. Cardul este transmisibil, putând fi utilizat şi de o altă persoană decât cea căreia i s-a oferit de către achizitorul iniţial. Nu ne asumăm răspunderea şi nu vom înlocui cardul/cardurile cadou în caz de furt, pierdere, rătăcire sau deteriorare. În aceste situaţii, soldul cardului cadou se consideră pierdut, nefiind posibilă nici un fel de despăgubire în legătură cu evenimentul care a condus la imposibilitatea de utilizare a cardului cadou de către deţinătorul acestuia.
11. Ne rezervăm dreptul de a modifica regulile de utilizare a cardului cadou; orice modificare va fi comunicată înscris pe site-ul oficial www.nootkasport.ro.
12. Prin achiziţionarea/utilizarea unuia sau mai multor carduri cadou clienţii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiillor mentionate mai sus.

Cele mai vizitate produse

 • Frontala Petzl Actik Core 450 lumeni
 • Pufoaica Warmpeace Alaskan
 • Pelerina de ploaie Sea to Summit Tarp Poncho 70D 137x253cm
 • Adeziv pentru reparatii neopren McNett Aquasure 28gr
 • Rucsac Osprey Stratos 50
 • Blocator coborator Grivel A&D Ascender Descender
 • Cana pliabila din silicon Sea to Summit X-Cup 250ml
 • Saltea gonflabila Sea to Summit UIltralight Insulated Regular