Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
Volum
Marimi imbracaminte

Ceainic MSR Pika Teapot 1l

Preț cu TVA: 225 RON
Greutate: 0.147 kg
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: 10942
Producător: MSR
 

Ceainic MSR Pika Teapot 1l

Proiectat pentru turnare precisă, acest ceainic ultraușor, din aluminiu distribuie un jet de apă constant, gros, țintit, care este ideal pentru a turna un lichid și pentru umplerea vaselor cu gura mică.

Duza fără picurare a ceainicului elimină orice picurare după turnare, iar capacul său special rămâne deschis când se toarnă, dar se desprinde ușor în caz contrar. Mânerul său rămâne, de asemenea, vertical, departe de ceainicul fierbinte, pentru o manevrare ușoară și pentru a menține temperatura mâinilor.

Deschiderea largă a ceainicului facilitează curățarea și vă permite să depozitați un arzător mic și ingredientele pentru ritualul cafelei de dimineață. Pentru cei care călătoresc cu bagaje ultra-ușoare, ceainicul este o alternativă excelentă la un vas mic pentru fierberea apei, pentru mesele realizate din alimente deshidratate.

  • Greutate redusă: Doar 147 g (5, 2 oz) într-un design ultraușor, din aluminiu anodizat dur.
  • Turnare precisă: distribuie o coloană de apă robustă, non-turbulentă, care este ușor de direcționat.
  • Capac sigur: Capacul rămâne deschis când se toarnă, dar se ridică cu ușurință când ceainicul este în poziție verticală.
  • Convenabil: În ceainic încape PocketRocket® 2 cu carcasă sau arzătorul PocketRocket® Deluxe, plus ingrediente de cafea sau ceai.

 

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse