Cutit spravietuire Gerber Bear Grylls Ultimate Fine Edge Fixed Blade

Cunoscut pentru tacticile sale de supravietuire, Bear Grylls impreuna cu cei de la Gerber au facut echipa excelenta si au avut ca rezultat un produs extraordinar: Cutitul de supravietuire Ultimate Knife Bear Grylls.

Conceput de Bear Grylls insusi, cutitul are jumatate din lama zimtata si jumatate plana, capatul manerului striat din otel inoxidabil, la capatul sforii un fluier, amnar pentru aprinderea focului, masat pentru ascutit cutitul, cat si mini ghidul cu tehnici esentiale de supravietuire scris de Bear Grylls.

 LAMA: din otel inoxidabil cu continut ridicat de carbon (7Cr17MoV), groasa de 5mm, drop point, pe jumatate zimtata, bine ascutita, unghi concav, semnatura lui Bear Grylls alaturi de sigla Gerber, aspect metalic , mai putin taisul si un spatiu de cca 2 cm pe muchia opusa taisului special pentru folosirea amnarului.

MANER: turnat, priza buna, zonele portocalii sunt din plastic rigid iar zona principala (gri) este din cauciuc. In capatul manerului exista o bucata de otel inoxidabil pentru a-l proteja de eventuale lovituri accidentale sau intentionate, 2 orificii in garda utile pentru a lega cutitul de un lemn in scopul improvizarii unei sulite, initialele BG pe ambele fete, fluier mic special agatat cu siret in capatul manerului.

TEACA: rigida, cauciucata, usor detasabila de suportul din impletitura de nylon (cu ajutorul caruia se poarta la centura) si are fixat pe fata, suportul amnarului , iar pe spate este fixata inclinat o placa metalica (8 x 2 cm) cu suprafata diamantata, pentru ascutire in teren.

Caracteristici :

- Lungime totala : 25.4 cm;

- Lungime lama : 12.2 cm;

- Greutate : 317.5 gr. (fara teaca) .

- inclus ghid de buzunar „prioritati in supravietuire”  – instructiuni si sfaturi utile in diverse situatii de supravietuire .