Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
Marimi imbracaminte

Căciulă Norrona 180 beanie

Preț cu TVA: 275 233.75 RON
Economisiți: 41.25 RON (-15%)
Greutate: 0.05 kg

RemoveAdd
Cod produs: 5222-22 2295 Indigo Night Blue
Producător: Norrona
Culori:Bleumarin
 

Căciulă Norrona 180 beanie

Caciula Norrona 180 beanie este tehnică, versatilă și realizată dintr-un mix de lână elastic. 

Acestă căciulă clasică, din polar este realizată pentru activități în aer liber în general, precum schi și drumeții, dar este potrivită și pentru purtarea zilnică în oraș.

Este realizată dintr-un mix de lână warmwool2, de înaltă calitate și are proprietăți termice excelente, este durabilă și respirabilă.

Materialul warmwool2 cântărește 289 g/m2 și constă într-un mix de 76% poliester reciclat, 18% lână și 6% elastan. Materialul accentuează calitățile termice ale lânii naturale și durabilitatea, greutatea redusă și eliminarea mirosurilor neplăcute, proprietăți ale poliesterului. Construcția unică captează aerul cald și elimină transpirația. Atunci când este folosită singură permite fluxului de aer să circule și oferă confort atât când vremea este temperată, cât și rece. 

Caracteristicile cheie includ o buclă interioară pentru agățare, logo brodat și cusături plate, pentru a evita iritațiile.

Căciula încape sub casca de alpinism.

Caracteristici:

  • Ideală pentru: schi de tură (6/6), freeride (6/6), drumeții (6/6), excursii la munte (6/6), vânătoare (6/6), activități outdoor în general (6/6)
  • Performanță: rezistență la vânt (2/6), îzolație termică (2/6), respirabilitate (5/6), durabilitate (5/6), greutate redusă (5/6), extensibilitate/ elasticitate (3/6), controlul transpirației (3/6)
  • Greutate: 60g
  • Material certificat Oeko-Tex (este un sistem de certificare și testare internațional și independent. Acestea asigură că utilizarea substanțelor chimice este conformă sau depășește regulile și standardele naționale și internaționale.)
  • Traceable Merino Wool
  •  
 
Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse