Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
Marime incaltaminte

Incaltaminte pentru alergare montana La Sportiva Helios SR

Preț cu TVA: 744 RON
Greutate: 0.46 kg
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: 26V999100 Black Yellow 42
Producător: La Sportiva
Culori:Negru
 

Incaltamintea pentru alergare montana La Sportiva Helios SR este cel mai ușor model La Sportiva, dedicat curselor tip skyrunning și competitiilor verticale. Seria: Mountain Running, Short Distance.

Fiecare detaliu a fost gândit pentru a menține greutatea la un nivel minim, fără a compromite caracteristicile structurale și de protecție fundamentală pentru curse.  
A fost creat folosind un cadru usor, de înaltă frecvență, cu o plasă EVA moale, respirabil și confortabil. Maxima atentie acordata flexibilitătii, pentru a promova mișcarea naturală piciorului fără a restrange zonele flex din față.

Helios SR foloseste o reglare comfortabilă cu ajutorul construcției Slip-On. Talpa intermediară injectata cu tehnologia Morpho Dynamic lucrează în sinergie cu talpa cu densitate dubla FriXion XT, pentru a asigura absorbția optimă a șocurilor. Caracteristici cum ar fi inserțiile reflectorizante, zonele de ranforsare pentru degete, microfibre la călcâi,   captușală internă cu mătase de protecție, au fost create pentru a satisface cei mai exigenți alergători de off-road.

 

">

Cele mai vizitate produse