Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
Temperatura extrema
Fermoar

Sac de dormit Pinguin Micra

Acest produs nu mai face parte din portofoliul nostru și nu se poate cumpăra.
 

Sacul de dormit Pinguin Micra este un sac de dormit de vara, umplut cu un material de izolare termica numita BHB (Body Heat Barrier) Micro. Sacii de dormit Pinguin sunt fabricati cu tehnologie de ultima ora si materiale de inalta calitate, cu accent pe izolare termica, umplutura, si confortul utilizatorului. 

 

Caracteristici:

  • Fermoar : cu dublu sens, pentru a oferi posibilitatea de a deschide sacul de dormit  si in partea de jos, pentru reglarea   temperaturii   interioare. Exista posibilitatea cuplarii sacilor de dormit. Este prevazut cu protectie pentru izolare termica mai buna si doua benzi pe ambele parti, pentru evitarea posibilitatii de agatare.
  • Guler ajustabil :(izolare termica mai buna), imparte sacul in doua sectiuni, una pentru cap, unde circulatia aerului este necesara, si sectiunea corpului, care de regula este inchisa.
  • Agatatoare:   plasate pe partea de jos a sacului de dormit pentru  a se putea aerisi si atarna pentru depozitare.
  • Inchidere velcro: cusut la capatul fermoarului, pentru evitarea deschiderii spontane.
  • Sac de compresie: prevazut cu chingi si catarame, cu care se poate reduce volumul unui sac de dormit cu aprox. 40 %.
  • Certificare EN 13537
  • Potrivit pentru persoane cu inaltimea pana la 185cm


BHB Micro-  material de izolatie termica cu parametrii excelente, se numara  intre primii, existente pe piata. BHB micro este utilizat la sacurile de dormit Pinguin  luand locul umpluturilor PrimaLoft® Sport  si Polarguard 3D®. Aceasta schimbare este rezultatul testelor de laborator, unde BHB micro a aratat valoarea cea mai ridicata  de rezistenta termica. O substitutie reusita pentru puful de gasca. 

  • Compus din microfibre gaurite, siliconizate pe suprafata, care datorita dimensiunilor microscopice sunt capabile sa lege un numar mare de molecule de aer.
  • Usoara, moale, compresibila, respirabila. Usor de intretinut, se spala normal, se usuca repede.
  • Fibrele siliconizate resping apa si datorita densitatii sale, formeaza o bariera, care protejeaza impotriva umiditatii, pastrand interiorul sacului uscat si cald, chiar si in conditii extreme. Nu   provoaca   reactii   alergice.
Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse